skip to Main Content

Welkom bij EVA Gerechtsdeurwaarders & Incasso!

EVA staat voor Eerlijk, Vakkundig en Accuraat.

Het staat voor de vrouwelijke en zachte benadering en van sociaal maatschappelijk verantwoord ondernemen en incasseren. Dit is onze specialiteit en hiermee onderscheiden wij ons met de rest van de gerechtsdeurwaarders in Nederland. Wij geloven dat we hierdoor betere resultaten hebben en dit hebben we ook bewezen. Wij denken zorgvuldig mee met beide partijen en komen met de best passende oplossing.

Wij zijn een deurwaarderskantoor dat gespecialiseerd is in incasso en juridische dienstverlening voor bedrijven, (semi-)overheid en particulieren. Een jong, fris, flexibel kantoor met een hoge professionaliteit en snelheid van werken, gecombineerd met individuele aandacht (persoonlijke en alerte benadering) voor iedereen. Dit resulteert in een structurele, rendabele oplossingen en beste resultaat voor alle partijen.

Incasseren is ons vak en dat doen we met passie. Wij zijn een landelijk werkend gerechtsdeurwaarderskantoor en uw innovatieve totaalpartner op het gebied van creditmanagent. Want wij geloven in innovatie en constant veranderen en aanpassen aan de vraag van de markt en klant. Ook constant nieuwe dingen toepassen, weten wat er speelt en wat er mogelijk is. Zo houden wij ons dagelijks mee bezig met op zoek gaan naar nieuwe en efficiënte manieren van incasseren. Anderzijds hebben wij kennis van de regionale en lokale markt. Waar wij nog goed in zijn is het verlenen van optimaal service.

Een aanspreekpunt voor als uw (juridische) vragen. Wij zijn de sparringpartner van/voor iedereen. Wij denken graag met u mee en wij zijn graag het verlengstuk van uw organisatie. Wij nemen van A tot Z het incasseren van uw vordering uit handen, zodat u bezig kunt zijn met uw dagelijkse werkzaamheden. Ontzorgen, dat is waar wij goed in zijn!

Door onze samenwerking met advocaten en andere zakelijke dienstverleners kunnen wij ook in andere (Europese) landen voor u van dienst zijn. Wij kunnen in ons eigen netwerk, samen met u zoeken naar een passende oplossing voor als uw financiële en juridische vraagstukken van creditmanagement tot beslaglegging. Wij hebben zowel expertise op het gebied van Business to Business- als Business to Consumer-vorderingen.  Voor spoedeisende zaken kunt u ons buiten de reguliere kantooruren bellen en desgewenst bespreken wij samen met u de te nemen stappen. Ons gerechtsdeurwaarder is buiten kantooruren persoonlijk bereikbaar voor vragen en spoedopdrachten.

Voor al uw vragen zijn wij u met raad en daad van dienst!

Offerte aanvragen

Hier vindt u informatie over hoe te handelen als u bericht van ons heeft ontvangen.

Neem contact op

Back To Top